Voorkom dat je online training een flop wordt!


Ontdek eerst of je kassa wel rinkelt.

 • wacht met het (af)maken van al je lescontent
  (en bespaar hoofdbrekens daarover)
 • voorkom uren werk voor niks
  (maar verdien op voorhand)
 • verhoog vooraf je verdienkans
  (dat kan sneller dan je denkt)

Tijdelijk gratis training voor kennisexperts die een

flitsende verkoopstart van hun online training willen.

Trek je ideale klant aan

Dat wat jij denkt dat nodig is, kan afwijken van waar je deelnemer voor wil betalen.

Focus gericht op verkoop

Want als je op "hope & wait" marketing gokt : sorry, dat helpt je niet verder.

Creëer een exacte match

Voor als je online training goed is, maar toch niet overkomt op je doelgroep.

IK DOE MEE

(gebruik de kortingcode PROMO voor 100% korting)

Ted Daamen, videomarketeer sinds 2012

Natuurlijk is online onbeperkt verdienen leuk! Maar...

 • verkopen vallen juist vaak tegen of zijn zelfs nul, nada, niente (niet opgeven! Soms zit 't in iets kleins...)
 • maanden hard werk blijken achteraf weggegooide uren te zijn (liever eerder ontdekken toch?)
 • makkelijker verdienen lijkt alleen weggelegd voor anderen (da's wat je gelooft, maar niet hoeft)

Deze ondernemers gingen je voor

"Binnen een paar weken had ik al 7 online trainingen verkocht" terwijl mijn Facebook campagne nog moest beginnen.

Linda Hoeben

Therapeut

"Begin echt plezier in het opnemen te krijgen. Kan dit inderdaad zo op mijn site zetten!”

Caroline Hertog

Budgetcoach

"“Wat leerzaam en superleuk om te doen dit. Dit smaakt naar meer video's om mijn klanten te bereiken.

Ria Verweij

Spiritueel healer

Je hoeft alleen maar met DIT te doen!

Misschien heb je al workshops of trainingen gevolgd over verdienen met een online training. En ging je al snel enthousiast aan de slag met het ontwerpen, bedenken en maken van je content. Of verloor je je in allerlei techinische systemen die je eerst allemaal zou 'moeten' hebben volgens anderen. En verdwaal je compleet.

Terwijl je nu alleen maar dit hoeft te doen:

eerst weten of je jouw idee wel aanslaat! Da's alles. En de enige manier om daar ECHT achter te komen, zonder dat je tevergeefse uren stopt in het maken van je training of systemen, is door het DAADWERKELIJK te gaan verkopen. Vanaf dan wordt en blijft het leuk. En groei je verder.

De snelste manier om dat te ontdekken, is het maken van je 'BESTE PROMOTIEVIDEO' voor op je verkooppagina.

Ook als je idee nog verfijnd moet worden. Waarom die video eerst? Omdat:

 • oefenen met je promotievideo geeft VEEL sneller inzicht in waar het nou echt om gaat dat je verkoopt
 • een promotievideo beter bekeken wordt dan louter een promotietekst.
 • het aantal mensen dat doorklikt op 'bestel' ligt na videokijken minimaal 50% hoger ligt dan zonder video.
 • je met echte bestellingen de echte animo ontdekt, in plaats van langdurig 'marktonderzoek' dat niks zegt.
 • je conversie maximaal is met video, hoger wordt het niet.

DUS:

Maak nu je beste promotievideo!

(aan de hand van direct toepasbare tips)

WAT levert deze training
je precies op?

Je gaat jouw promotie video maken. Nadat we eerst checken wat er bovenin je verkooppagina moet staan. Aan de hand van tips en kleine oefeningen (uitdagingen) ontdek je WAT je het beste kan zeggen, maar ook HOE.

Je krijgt de do's en don'ts te zien, waardoor je geen onnodige conversie verliest die je makkelijk had kunnen voorkomen.

De promotievideo kan je meteen inzetten of varianten testen.

Wat krijg je in

deze training?

Na je inschrijving ontvang je gedurende 5 dagen elke dag een mail voor deze training. Met superhandige en direct toepasbare tips. Met script-voorbeelden, video's, do's en don'ts, kleine oefeningen (challenges).

Je kan thuis met je smartphone oefenen, geen fancy videocamera nodig. Je kan er elke dag mee aan de slag of naar eigen inzicht je inspanningen bundelen wanneer het jou uitkomt. Want je hebt 6 weken toegang.

Wanneer start en eindigt de training?

De training start zodra je je inschrijft. Je ontvangt dan meteen de 1e mail en kan diezelfde dag nog aan de slag, of later, net hoe het je uitkomt.

Je houdt standaard tot 3 weken na inschrijving toegang tot alle tips. Er is dus geen druk als je nu effe druk bent maar wel voordelig mee wilt doen. Eventueel kan je die tijd verlengen.

Voor wie is deze training WEL en NIET bedoeld?

Wel bedoeld voor:

 • therapeut
 • onderwijzer
 • sportinstructeur
 • interieurdesigner
 • imago-advies
 • make-up artist
 • belegginsgsexpert
 • consultant
 • makelaar
 • etc.

  het maakt niet uit. Zodra jouw kennis er toe doet en je met een online training wilt verdienen: dan is deze workshop voor jou. Superleuk je online te ontmoeten!l

Niet bedoeld voor:

 • als je op zoek bent naar een "get superrich with one video in one day" garantie, gun ik je dat elders
 • als je achterover leunend uitgedaagd wil worden, gaat het niet opschieten: schrijf dan niet in.
 • als je de training alleen maar 'op de plank' wil hebben liggen voor 'ooit'. Wees eerlijk: ooit komt nooit.

De focus ligt op oefenen en verbeteren van de inhoud van je promotie verhaal en hoe je dat op video overbrengt. Zodat je met je beste versie snel ontdekt of er ook echt gekocht wordt. Als dat je insteek is, ben je welkom.

Nienke, Linda, Jitske: allemaal kennis-experts die je voorgingen in het maken van een promotievideo die hen echt klanten oplevert.

Wat als voor jou geldt:

 • ik moet nog bedenken waarover mijn training moet gaan, heeft dit wel zin dan?
  Juist dan! Vanaf scratch meedoen met 'Maak je beste promotievideo' geeft je snel inzicht in welke richting je het moet zoeken. Gaande de oefeningen concretiseer je steeds meer omdat je inzichten krijgt (terwijl jij slaapt gaat je brein erover nadenken).
 • ik heb mijn online training al klaar. Geen punt! Je kan ALTIJD met een promotievideo ontdekken wat 't beste verkoopt. Of een nieuwe, aangepaste versie maken.
 • ik ben te introvert voor een promotie video. Even heel eerlijk? Dat is echt onzin. De meest introverte personen maken vaak enorme indruk (check de TedX talks).
 • ik heb al een promotie video. Heb je die getest? Of doet die video zijn werk niet goed? Soms kunnen kleine tweeks een groot verschil maken. Je bent welkom om dat uit te zoeken in deze Challenge.
 • ik weet niks van video's maken. Dat hoeft ook niet. Zolang je weet hoe je met je smartphone het videoknopje weet te vinden, kun je meedoen.
 • ik geef mijn trainingen live of via een offline workshop. Helemaal prima, niet iedereen wil een online training die vooraf opgenomen is (voordeel is wel dat je er niet altijd bij hoeft te zijn dan). Maar een promo-video kun je natuurlijk ook inzetten om deelnemers naar je live-training te krijgen of workshop. Ook dan heb je deelnemers nodig.
 • ik wil enkel een kleine training maken. Ook een kleine training die je regelmatig wil herhalen zonder er altijd bij te hoeven zijn, is een goed idee. Je kunt dan zeker hier meedoen, de uitgangspunten blijven hetzelfde: verkoop 'm eerst.
 • ik vind het maar raar, eerst verkopen en dan pas maken. Natuurlijk snap ik dat, het voelt ook een beetje vreemd. Ik heb, toen ik startte, ook eerst 'gemaakt en dan pas verkocht'. Totdat het een paar keer niet lukte, alle moeite en inspanning voor niks. Frustratie! Andersom werktte wel, ook voor mijn eigen gemoedsrust. Sterker nog: deelnemers vonden het wel prettig voor hun eigen planning dat ze even moesten 'wachten'.

Je 'investering'?

tijdelijk van €47 voor €0,00 (excl.btw) 

yep, dat lees je goed!

Je loopt dus geen enkel risico. Bedenk dat de kans dat een promotievideo je klanten oplevert die je anders niet gehad zou hebben aanzienlijk is.

Minstens net zo belangrijk: zodra je daadwerkelijk die deelnemers aan je online training krijgt, wordt je committment om met je online training echt aan de slag te gaan nog groter.

Je weet waar je het voor doet, hebt een stok achter de deur en groeit onderweg. Stap voor stap in plaats van verdwalen in alles wat je zogenaamd nodig zou 'moeten hebben' aan tools om te starten.


Let op: gebruik de kortingcode PROMO tijdens je bestelling
(vul deze in bij: 'heb je een waardebon?)

(gebruik de kortingcode PROMO voor 100% korting)

Als je nu inschrijft krijg je deze praktische 61 tips voor lancering van je online training er als bonus bij. Want er is geen 'one sizes fitts all' lancering.

Succesvolle lanceringen van anderen zijn niet per definitie een kwestie van 'copy-paste' voor jou en voila: 'dito succes'. Net zoals het maken van je beste promotievideo bij voorkeur doordrenkt mag zijn van jou unieke persoonlijkheid, zo zijn er ook legio manieren om jouw online training te lanceren.

Met deze 61 tips wordt je op weg geholpen jouw eigen weg te kiezen. Want 1 ding is zeker: je kan niet alles tegelijk. Hou het leuk en behapbaar om met je online training aan de slag te gaan. Die energie is minstens net zo belangrijk om er een succes van te maken.

NA je bestelling

 • je ontvangt na je bestelling per mail uiteraard een bevestiging van je bestelling en in een aparte 'START' mail de 'kick-off'. Je kan dan vandaag nog aan de slag.

Veel gestelde vragen

Wat als ik mijn workshop wil promoten?
Ook dan helpt deze training je om te ontdekken of je jouw workshop vol krijgt. In dat opzicht zit er niet veel verschil met een promotievideo voor je online training.

Waarom ligt de focus op video?
Om meerdere redenen. Het video maakproces leert je sneller tot de kern te komen dan schrijven, bovendien schrijf je daarna makkelijker in spreektaal voor je pagina. Daarnaast levert toevoeging van een video hogere inschrijvingen op. Overigens kijken we ook naar het de "header" van je verkooppagina.

Hoeveel tijd kost deze online workshop me? Je kan er zoveel of weinig tijd in stoppen als je wilt. Met de 5 mails die in 5 dagen krijgt, kun je meteen aan de slag of later, dat is aan jou (standaar krijg je 3 weken toegang tot de content). Hoewel kleine beetjes vaak beter resultaat geven dan alles in 1x willen doen.

Pfff...
moet ik dan ook zo'n (strand)video als hierboven maken?

Nee joh, dat hoeft helemaal niet! Ik vind dat gewoon leuk, om video's soms zo te maken en omdat ik 't passend vond zo, maar het is geen vereiste (het mag natuurlijk wel als jij leuke ideeën hebt).

Waarmee kan ik 't makkelijkst filmen?Je smartphone is prima om te filmen. Dat maakt het zelfs nog makkelijker omdat je dan meteen je video kan delen in de Facebookgroep. 

(gebruik de kortingcode PROMO voor 100% korting)

Op dit product zijn de Algemene Voorwaarden van Easyvideomarketing van toepassing.