presenteert

VIDEOMARKETING IN 1 DAG

inclusief vloggen en videobewerking met je smartphone

Wil je met jouw video's meer mensen bereiken en echt contact maken met je kijker?

DOE JE MEE?Nieuwe datum nog niet bekend. Mail naar ted@easyvideomarketing.nl indien je interesse hebt

Is jouw antwoord "JA" dan leer je op die dag hoe je een hogere repons krijgt met je video's en hoe je met een aantal eenvoudige technieken nieuwe klanten aantrekt en een groter publiek bereikt...

Leer in 1 dag hoe je gemakkelijk video's kan maken. Inclusief vloggen. Hoe die meer worden bekeken, hoe je met zelfvertrouwen voor de camera staat en hoe je videomarketing succesvol inzet op de manier die bij je past.


Video is HOT


Er is geen ontkomen aan. Kijk maar naar YouTube, naar Facebook, op websites, de toename aan vlogs, live streaming, etc.

Goed gemaakte video's leveren een hogere respons op. Dat betekent meer betalende klanten, meer email adressen in je lijst en een hogere omzet.

Videomarketing werkt beter dan alle andere marketingtechnieken.

En dat is niet eens het grootste voordeel. Want als je eenmaal een goede video online hebt gezet...dan blijft het voor je werken. Eén keer goed gemaakt en keer op keer brengt het inkomsten voor je in het laadje.

Dat is de kracht van video: het creëren van een passieve inkomensstroom.


inclusief Facebook Live


Anne Raaymakers 

Anne Raaymakers vertelt als gastspreekster alles over Facebook Live. Anne is social media marketing coach en weet als geen ander hoe je Facebook moet inzetten voor je business. 

Tijdens Videomarketing in 1 dag is Anne er bij. In 45 minuten ben je weer helemaal bij om met Facebook Live jou en je business een boost te geven.

MAAR...

 •  hoe maak je een marketing video?
 •  hoe weet je of je het wel goed doet?
 •  wat zijn belangrijke do's en dont's?
 •  hoe zorg je voor dynamiek in je video?
 •  hoe zet je video's in zodat ze bekeken worden?
 •  wat is een autocue en hoe werkt dit?
 •  hoe haal je meer uit YouTube?
 •  waar begin je, met welke video?
 •  welke videotools zijn handig?


Dat zijn de vragen die ik ga beantwoorden tijdens "VIDEOMARKETING IN 1 DAG"

Tijdens de workshop zal jij de WAAROM, WAT en HOE van videomarketing ontdekken. Je gaat naar huis met een concreet startplan om hogere responsen te krijgen met jouw video's.

Zodat je je online business kunt laten groeien en meer mensen met je video's bereikt...met als gevolg dat je meer gaat verdienen en op duur zelfs een passief inkomen kunt opbouwen.

Na afloop van deze dag

 • weet je concreet hoe jij video's kan inzetten voor jouw bedrijf
 • heb je een startplan waar je meteen mee aan de slag kan
 • voel je je een stuk krachtiger op video
 • ken je superhandige tools die je direct kan gebruiken
 • weet je hoe je je videobereik vergroot
 • weet je hoe je moet vloggen met je smartphone en eenvoudig bewerken
 • weet je alles van Facebook Live


De Zekerheid Die Je Nodig Hebt Om Te Beginnen


Soms is een online training simpelweg niet genoeg. Je wilt direct vragen kunnen stellen, kunnen oefenen en feedback ontvangen zodat je weet dat je goed op weg bent.

Dat is de kracht van een live workshop. Je krijgt meer vertrouwen in jouw kunnen en weet direct wat je moet doen om gebruik te kunnen maken van het effectiefste marketinggereedschap.

Op 16 maart in Landgoed de Horst gaan we dat samen realiseren. Je leert van mij waarom video zo belangrijk is, waar je je video's moet inzetten en hoe je video's maakt die de respons leveren waar je naar op zoek bent.  

locatie: Landgoed de Horst, Driebergen.

 Deelnemers over "Videomarketing in 1 dag"

Madeleine Muller over videomarketing in 1 dag": hele interessante dag met veel tips, geweldig dag waarin ik veel geleerd heb!

Angelique Gerritsen over "Videomarketing in 1 dag": je video hoeft geen Hollywood film te zijn, maar voorbereiding is wel heel belangrijk.

Ik ben Ted, videomarketeer die met je meedenkt

Mijn naam is Ted Daamen van Easyvideomarketing.

Mijn klanten kenmerken mij o.a. als de videomarketeer die met je meedenkt. Want videomarketing is namelijk veel meer dan alleen weten hoe je op een cameraknopje moet duwen voor die video te maken.

Ik heb video's gemaakt voor bekende top ondernemers in Nederland: Anne Raaymakers, Linda Spaanbroek, Aartjan van Erkel, Marijke Eggink, Ellen de Lange-Ros, etc. 

Videomarketing doe ik al 5 jaar. Als eigen ondernemer. Waardoor ik weet wat jij tegenkomt. Ik spreek jouw taal. Wel zo handig bij video.

Daarbij help je op een manier die het zo eenvoudig mogelijk voor je maakt om video in te zetten: EASY dus. Op 16 maart deel ik mijn ervaringen.

Video's zijn een geweldig gereedschap zijn om meer klanten aan te trekken en je diensten of producten te verkopen. Zolang je maar weet hoe je ze gebruikt in je marketingstrategie

Helen de Roy over "Videomarketing in 1 dag" . Al op 3/4 van de dag veel geleerd: hoe je beter gevonden kan worden, over licht, ik ben razend enthousiast.Marjon de Vroomen over "Videomarketing in 1 dag“: zeer inspirerend training waarin er nog heel veek kansen liggen voor je zakelijke video's. Aanrader!
Meer Dan Alleen Video's Leren Maken

Tijdens Videomarketing in 1 Dag leer je meer dan alleen hoe je goede video's maakt. (En niet de "dertien in een dozijn" video's maar goede video's die ook daadwerkelijk worden bekeken).

Ik ga je ook leren wat de beste manieren zijn om jouw video's in te zetten om nieuwe klanten over de streep te trekken en meer bezoekers op je website te krijgen. Na deze dag beheers je dus ook een heel stuk "marketing".

Want uiteindelijk is een video die niet goed wordt ingezet nutteloos...maar dat zal bij jou niet gebeuren!

Je Gaat Geïnspireerd en Gemotiveerd Naar Huis...

We gaan er een gezellige dag van maken waar we veel uitwisselen aan ideeën en energie. Je komt als het ware in een stroomversnelling terecht. Zodat je straks bij thuiskomst meteen de stappen kunt zetten om video's te maken waar je trots op bent. En...die natuurlijk die klanten opleveren!

Nog niet overtuigd? Hier zijn 10 andere redenen om naar Videomarketing in 1 Dag te komen:

 • De dag zit vol technieken, tips en strategieën waarmee je video's beter bekeken worden met meer respons. Omdat ik al jaren dagelijks met videomarketing bezig ben, ken ik ze als geen ander.
 • Je wordt geïntroduceerd met de belangrijkste aspecten van videomarketing - van wat je moet weten om snel en gemakkelijk video's te kunnen maken...de beste videomarketingtechnieken om nieuwe klanten aan te trekken...tot hoe ervoor zorgt dat je met een kleiner budget video's maakt van goede kwaliteit
 • Ik heb meer dan 5 jaar ervaring en sta bekend als de videomarketeer die met je meedenkt. Ik help je met het zien van het grotere plaatje en hoe je video's als ZZP-er moet inzeten. Zoals ik dat ook doe.
 • De dag is praktisch opgezet en concreet. Je kunt direct beginnen met het toepassen van de strategieen en tips om je bedrijf te laten groeien. Ik ben pas tevreden wanneer jij echt weet wat je volgende stappen moet zijn. Daarom werk je ook ter plekke aan je videomarketingplan.
 • Je leert hoe je de meest gemaakte fouten voorkomt zodat je in diezelfde tijd meer video's kunt maken en ook meer tijd overhoudt voor andere dingen
 • Je ontmoet gelijkgestemde ondernemers en leert dus ook van elkaar. Er kunnen zelfs nieuwe samenwerkingsverbanden ontstaan waardoor je sneller kunt groei en deze voorwaartse energie met elkaar deelt. Een groter netwerk is vaak één van de positieve neveneffecten van deze dag.
 • Je ontdekt welke gereedschappen je nodig hebt en waar je ze kunt vinden. Hierdoor bespaar je uren aan tijdrovend onderzoek op het Internet. In plaats daarvan kun je direct aan de slag!
 • Alles is gericht op jouw succes. Want als jij succesvol bent...dan ben ik pas succesvol.
 • Je bespaart ook tijd en geld omdat je leert welke camera je moet kiezen en hoe je deze toepast voor jouw specifieke markt. Het maakt niet uit wat je niche is, met videomarketing kom je sneller bij je doelen.
 • Je ontdekt hoe je impact en contact maakt met je video's en hoe je met zelfvertrouwen voor de camera staat. Je voelt je zekerder en meer op je gemak. Zo kun je je echt richten op het leven van je passie: het delen van jouw expertise met de mensen die het nodig hebben! (En je verdient er dan ook nog geld mee! Wat wil je nog meer?)


Géén Voorkennis Nodig

Ook als je geen ervaring hebt met videomarketing kun je deze dag prima volgen om succesvol met videomarketing aan de slag te gaan. Je gaat krachtige technieken, tools en tips krijgen die werken. Zodat je groei creëert voor je prachtige bedrijf.

Hoeveel vraag ik hiervoor? 


Voor deelname is je investering €147 (excl.btw). En dat is ook inclusief die lekkere lunch, koffie, thee en lekkers. Topondernemers over Ted Kom je ook naar "Videomarketing in 1 dag?"

Ik vind het leuk je live te ontmoeten en helpen. 

Videomarketing in 1 dag: donderdag 16 maart 2017, 9.30 uur-17.00 uur. Inclusief lunch. Je ontvangt z.s.m. meer info per mail na inschrijving (geen voorbereiding nodig).