Een volledige video registratie van jouw event?

.

Heb je binnenkort je eigen event, live on stage?

Voor een volle zaal doe je je verhaal. En misschien heb je gastsprekers die ook hun verhaal vertellen. De moeite van een video registratie waard. Want als je dan toch letterlijk voor de “klas” staat, dan kun je dat videomateriaal prima gebruiken om je online lessen aan te bieden. Twee vliegen in 1 klap. Inclusief de slides die je ook live vertoonde.

Alleen, met een iPhone kom je er dan niet voor professionele opnamen.

Ook de gemiddelde camcorder heeft voor dit soort doeleinden vaak beperkingen. Denk alleen al aan geluid. Hoe sluit je dat aan op het systeem van de zaal? Misschien heb je wel een aparte geluidsman nodig. Kortom: je doet het goed of niet. Want die online lessen kun je immers verkopen. Mits ze goed zijn opgenomen.

Als je ook klanttestimonials wil en een algemene video impressie, misschien een korte sprekersimpressie, dan weet je zeker dat je een ervaringsdeskundige nodig hebt. Jij hebt je handen immers vol aan jouw event. Ieder zijn ding en expertise.

Mijn ding is o.a. deze video event registraties. Laat ik er daar al aardig wat van gemaakt hebben. Zeker de marketingevents. Dan weet ik waar ik wel of niet kan knippen in de montage zodat de lessen niet onnodig lang worden.

Mail of bel gerust voor meer informatie om jouw event door te spreken. Tel 06-14028754