Online trainingsvideo’s: maak jij je online programma?

Online trainingsvideo’s: maak jij je online programma?

 

Je eigen online trainingsprogramma maken als zelfstandig ondernemer heeft een groot voordeel. Je hoeft niet telkens merr zelf aanwezig te zijn bij je dienstverlening.

Vaak denken ondernemers: voor mijn expertise kan dat niet. Daar moet en zal ik toch echt fysiek bij moeten zijn. Toch blijkt er dan vaak veel online mogelijk. Bovendien kun je online en off-line werken prima combineren.

Vroeger kreeg ik tennisles van een tennisleraar, live op de tennisbaan. Nu, jaren later, kijk ik nu ook naar online tennis trainingsvideo’s. En ook daar leer ik van. Waren die er toen maar geweest. Was ik vast ver gekomen ;-).

Je hoeft dus als ondernemer niet perse aanwezig te zijn. Ook al denk je misschien: voor mijn expertise moet dat!

Ik daag je uit eens te kijken naar jouw online mogelijkheden op dit vlak. Waardoor je wel schaalgrootte kan bereiken. Dat wil zeggen: de verhouding tussen wat je erin stopt en eruit krijgt (omzet) is stukken gunstiger t.o.v. enkel en alleen “uurtje-factuurtje”. En wie wil er niet meer klanten/omzet/hulp bieden met minder moeite?

Omdat veel online programma’s video’s als lesmateriaal bevatten, heb ik een checklist voor je. Zodat je trainingsvideo’s doen wat ze moeten doen: de anders iets leren, het gedrag van de ander richting zijn/haar doel positieif beinvloeden en stimuleren.

Vraag de checklist aan door me te mailen (ted@easyvideomarketing.nl) of door een reactie met je email adres onder deze video achter te laten.

Enjoy!

Ted

 

 

 

 • Hi Ted, wil je mij de checklist sturen? Want inderdaad, de komende periode is een mooie periode om e-learning programma’s te ontwikkelen. Alvast bedankt en groetjes, Marlène langbroek

 • Ha Ted, ik zou graag de checklist van je ontvangen. Inderdaad zijn deze zomermaanden zeer geschikt om online materiaal te ontwikkelen. Hartelijke groet, Jelske Hoogervorst

  • Ted Daamen schreef:

   He Jelske, dank voor je interesse, leuk dat je online aan de slag gaat hiermee. De checklist zit in je mail-;). Succes! Ted

 • Lily schreef:

  Lijkt me hartstikke handig! (en ja, ik heb dus geklikt en gelezen :)). Graag ontvang ik de checklist. Ben weer een stuk “verder” na de training bij het inspiratiehuis. Hartelijke groet, Lily

  • Ted Daamen schreef:

   Superleuk Lily dat je geinteresseerd bent. De checklist zit al in je mail -:). Veel succes! Ted

 • Jan schreef:

  Goedemiddag Ted,

  Ik ontvang graag de checklist aangezien ik op dit moment een videoplan aan het maken ben voor een online video cursus

 • Peter van Veen schreef:

  Ik ben altijd benieuwd naar een checklist Ted!

  • Ted Daamen schreef:

   Hoi Peter, dank voor je interesse. De checklist is naar je gemaild, veel succes! Ted

 • Sandra schreef:

  Hallo Ted, ik ontvang ook graag je checklist. Dank je wel alvast! Groet Sandra

  • Ted Daamen schreef:

   Hallo Sandra, dank voor je interesse en de checklist is nu onderweg :-)! Groetjes, Ted.

 • Tom schreef:

  Hi Ted,
  Altijd goed weer even af te vinken wat ik al doe en misschien beter kan. Ik ontvang ‘m graag

 • Hoi Ted, ook ik ben zeer geïnteresseerd in jouw checklist.
  Met vriendelijke groet, Michel H.

 • Sharon schreef:

  Hoi Ted, graag ontvangen wij de checklist! Groet Sharon, Naron Breda

 • Patricia schreef:

  Hoi Ted, Ik hoorde je bij de internetsuccesgids en je verhaalde boeide me en heb je website even bezocht. Ik wil graag de de checklist ontvangen.
  Patricia