Online trainingsvideo’s: maak jij je online programma?Ontvang meer gratis tips met 3 extra trainingsvideo\’s.
Schrijf je hier in


Online trainingsvideo’s: maak jij je online programma?

 

Je eigen online trainingsprogramma maken als zelfstandig ondernemer heeft een groot voordeel. Je hoeft niet telkens merr zelf aanwezig te zijn bij je dienstverlening.

Vaak denken ondernemers: voor mijn expertise kan dat niet. Daar moet en zal ik toch echt fysiek bij moeten zijn. Toch blijkt er dan vaak veel online mogelijk. Bovendien kun je online en off-line werken prima combineren.

Vroeger kreeg ik tennisles van een tennisleraar, live op de tennisbaan. Nu, jaren later, kijk ik nu ook naar online tennis trainingsvideo’s. En ook daar leer ik van. Waren die er toen maar geweest. Was ik vast ver gekomen ;-).

Je hoeft dus als ondernemer niet perse aanwezig te zijn. Ook al denk je misschien: voor mijn expertise moet dat!

Ik daag je uit eens te kijken naar jouw online mogelijkheden op dit vlak. Waardoor je wel schaalgrootte kan bereiken. Dat wil zeggen: de verhouding tussen wat je erin stopt en eruit krijgt (omzet) is stukken gunstiger t.o.v. enkel en alleen “uurtje-factuurtje”. En wie wil er niet meer klanten/omzet/hulp bieden met minder moeite?

Omdat veel online programma’s video’s als lesmateriaal bevatten, heb ik een checklist voor je. Zodat je trainingsvideo’s doen wat ze moeten doen: de anders iets leren, het gedrag van de ander richting zijn/haar doel positieif beinvloeden en stimuleren.

Vraag de checklist aan door me te mailen (ted@easyvideomarketing.nl) of door een reactie met je email adres onder deze video achter te laten.

Enjoy!

Ted

 

 

 

18 antwoorden
  • Ted Daamen
   Ted Daamen zegt:

   He Jelske, dank voor je interesse, leuk dat je online aan de slag gaat hiermee. De checklist zit in je mail-;). Succes! Ted

   Beantwoorden
 1. Lily
  Lily zegt:

  Lijkt me hartstikke handig! (en ja, ik heb dus geklikt en gelezen :)). Graag ontvang ik de checklist. Ben weer een stuk “verder” na de training bij het inspiratiehuis. Hartelijke groet, Lily

  Beantwoorden
 2. Jan
  Jan zegt:

  Goedemiddag Ted,

  Ik ontvang graag de checklist aangezien ik op dit moment een videoplan aan het maken ben voor een online video cursus

  Beantwoorden
 3. Patricia
  Patricia zegt:

  Hoi Ted, Ik hoorde je bij de internetsuccesgids en je verhaalde boeide me en heb je website even bezocht. Ik wil graag de de checklist ontvangen.
  Patricia

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *