Nieuwe eBook serie Easyvideomarketing: help je mee?

Nieuwe serie mini eBooks: help je mee?

Een nieuw jaar. Nieuwe ronden, nieuwe kansen. Nieuwe ebooks! Een serie zelfs. Geen dikke pillen maar op (video)onderwerp. De mini eBooks bevatten tussen de 4 en 8 pagina’s met makkelijk leesbare tekst. Praktische tips en aandachtspunten. En verhalen uit eigen ervaring, bijvoorbeeld wanneer ik een stommiteit begin waar ik van leerde (en die jij nu kan voorkomen). Eind januari/begin februari verschijnen de eerste titels online. Maar ik kan jouw hulp goed gebruiken. Want hoe beter ik aansluit op waar jij mee worstelt of wat je lastig vind aan video, hoe beter ik dat in de nieuwe serie kan verwerken.

Dit zijn de ZEVEN onderwerpen van de serie zoals die er nu ligt:

1) Vloginspiratie
2) Interviewen en filmen
3) Filmen op locatie
4) Checks & Tips: video apparatuur
5) Introductie Beeldtaal
6) Introductie YouTube
7) Camerapresentatie

Help je mee?

De eBooks zijn nog niet helemaal af (vanaf eind januari/begin februari veschijnen de eerste exemplaren). Om de inhoud zoveel mogelijk op maat te maken vind ik het tof als je meehelpt. Door deze 3 korte vragen te beantwoorden:

1) Zijn de titels voor je duidelijk?
2) Welke twee onderwerpen spreken je het meeste aan?
3) Wat zou jij graag beantwoord zien over deze twee onderwerpen?

Supercool als je wilt reageren! Dat kan onder deze video of direct per mail als je dat prettiger vindt: ted@easyvideomarketing.nl.

Enjoy!

Ted

4 antwoorden
 1. René Emmelkamp
  René Emmelkamp zegt:

  De titels zijn duidelijk en maken nieuwsgierig. In feite vind ik ze allemaal interessant, maar als ik moet kiezen: interview en filmen en YouTube
  Ik kreeg je bericht pas 2 mei, dus 4 april is dus niet meer actueel

  Beantwoorden
  • Ted Daamen
   Ted Daamen zegt:

   Dank voor je reactie Rene (en sorry voor mijn late reactie), mooi dat je ook keuze aangeeft. 4 april is inderdaad geweest (en verwijderd als goed is), maar er komt wel weer nieuwe oefendag aan. Dan meld ik me uiteraard sowieso in het eZine. Gr, Ted

   Beantwoorden
 2. Paul-Jan Linker
  Paul-Jan Linker zegt:

  Ha Ted, mooie actie. Mooie opdeling in 7 titels. Getal 7 is ook dat van de compleetheid ;-). De titels ‘Vlog inspiratie’, ‘Introductie beeldtaal’ en ‘Starten met Youtube’ laten (bij mij) de meeste ruimte voor interpretatie. De andere 4 zijn kraakhelder. Wat is persoonlijk nog interessant zou vinden is het vergroten van de kansen dat de volg daadwerkelijk wordt bekeken door de doelgroep en hoe de conversie naar leads te maken. Ik kan mij voorstellen (mits je dat tot jouw expertiseterrein rekent) dat dit ook een ebook rechtvaardigt …. hoewel je dan natuurlijk wel over het magische getal 7 heengaat ;-). Succes! PJ

  Beantwoorden
  • Ted Daamen
   Ted Daamen zegt:

   Dank voor je reactie Paul-Jan. En excuus voor mijn late reactie! Mooie aanvulling die je geeft, ga ik over nadenken! Misschien moet ik het indikken tot de “spannendste 5” of zo-;)

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *