WAT ALS JE NIETS BETAALD VOOR JE TRAINING POWERVIDEO?
DUS KADO KRIJGT. ALS JE VOOR SLECHTS €32,55 METEEN ALLES HEBT. 

Alles? Yep! Kijk, "WAT vertel je?" is onderdeel van de training Powervideo in 5 stappen. Dat gaat over de inhoud van je powervideo. Wat vertel je en wat vertel je dus ook niet. Das helder nietwaar?

En ook heel belangrijk.

Super dat je daarom ook hiermee aan de slag wilt. Maar het is één aspect van je Powervideo. Want er zijn twee dingen belangrijk voor je succes. 

Stel je eens voor: hoe zonde is het als je verhaal ijzersterk wordt, maar: het komt er niet lekker uit. Omdat je camera-presentatie een beetje "lala" is. Want dat is het tweede ingrediënt om je "best-intro-video-ever" te maken.

Een "lala" presentatie gaat simpelweg ten koste van je verhaal.  Ten koste van je boodschap. Ten koste van extra leads en klanten.

Met andere woorden: naast het "WAT" bepaalt ook het "HOE" het verschil.

Dus "HOE" vertel je dat powerverhaal?

Hoe je praat, hoe je staat, hoe je doet. Allemaal binnen dat kleine filmkader.  Die eerste indruk. Die je maar één keer kan maken. Waardoor je wel of niet het vertrouwen van je kijkerspubliek krijgt.

Maak daarom je online training POWERVIDEO compleet. 

Door ook de "HOE vertel ik?" Powerpresentatie online training er bij te volgen. Met die extra hulp win je makkelijker het vertrouwen van je kijker. En haal je het maximale uit je inspanningen voor een succesvolle POWERVIDEO.

Tijdelijk voor een no-brainer bedrag: Jouw POWER Camera Presentatie krijg je tijdelijk voor €32,55 (normaal €99). En dan betaal je dus helemaal niets voor de training Powervideo van €14,95: die vervalt.

Die krijg je dan dus kado erbij. Tof of tof?

Valkuilen waar je niet in wilt trappen

De boycottertjes die je willen doen falen...

Hoe je overkomt

Gebruik je stem als instrument

Behalve het WAT te vertellen krijg je met deze aanvullende Power Camera Presentatie training krachtig tips & tools in handen om het maximale uit je Powervideo te halen. Want kijkers zijn gevoelig voor non-verbale communicatie. Je verhaal kan goed zijn, maar kan verlamd worden door een knullige presentatie op video.

Want voor de camera staan is ook best spannend. Soms zelfs doodeng. Het kan je onzeker maken, het kan zelfs maken dat je je helemaal niet "jezelf" voelt. Dat je jezelf veel te serieus vindt. Je dichtklapt. Het niet meer spontaan vindt. En zo de lol van video maken er snel af gaat. Doodzonde.

Na deze Power Camera Presentatie training heb je daar geen last meer van.

Ik doe voor wat wel en niet handig is, te leren in enkele minuten. Ik vertel je wat valkuilen zijn waar je niet in wilt trappen omdat je kijker je anders niet geloofwaardig vindt. En je krijgt tips over hoe je met je stem kan spelen (en je hoeft echt geen zanger of zangeres hiervoor te zijn, ben ik ook niet).

Tot slot krijg je oefeningen die je meteen doen ervaren hoe je met een kleine "ingreep" betere presentatie resultaten haalt. Zodat je uiteindelijk meer of makkelijker leads of klanten krijgt en je Powervideo niet alleen een papieren exercitie is. 

En het mooiste van alles?

Je krijgt de Powervideo training kado als je kiest voor deze aanvullende Powerpresentatie training. Voor een tijdelijk no-brainer bedrag van €32,55 (tijdelijk van €99,00 voor €32,55).