VOORKOM DAT JE ONLINE TRAINING EEN FLOP WORDT

Ontdek - in 5 dagen - of je kassa wel zal rinkelen...

 • wacht met het (af)maken van al je lescontent
  (en bespaar hoofdbrekens daarover)
 • voorkom uren werk voor niks
  (maar verdien ze op voorhand terug)
 • verhoog vooraf je verdienkans
  (dat kan sneller dan je denkt)
IK DOE MEE

in 5 dagen weet je als kennisexpert

of je met je online training op een goudmijn zit...

Trek je ideale klant aan

Dat wat jij denkt dat nodig is, kan afwijken van waar je deelnemer voor wil betalen.

Focus gericht op verkoop

Want als je op "hope & wait" marketing gokt : sorry, dat helpt je niet verder.

Creëer een exacte match

Voor als je online training goed is, maar toch niet overkomt op je doelgroep.

Ted Daamen, videomarketeer sinds 2012

Natuurlijk is 'passief inkomen' leuk! Maar...

 • verkopen vallen vaak tegen of zijn zelfs nul, nada, niente (juist doorpakken nu en niet opgeven!)
 • maanden hard werk blijken achteraf weggegooide uren te zijn (een simpele aanpassing kan het verschil maken!).
 • makkelijker verdienen lijkt alleen weggelegd voor anderen (welnee, ook jij kan dit!).

Deze ondernemers gingen je voor

"Binnen een paar weken had ik al 7 online trainingen verkocht" terwijl mijn Facebook campagne nog moest beginnen.

Linda Hoeben

Therapeut

"Begin echt plezier in het opnemen te krijgen. Kan dit inderdaad zo op mijn site zetten!”

Caroline Hertog

Budgetcoach

"“Wat leerzaam en superleuk om te doen dit. Dit smaakt naar meer video's om mijn klanten te bereiken.

Ria Verweij

Spiritueel healer

Je hoeft alleen maar met DIT te doen!

Misschien heb je al workshops of trainingen gevolgd over verdienen met een online training. En ging je al snel enthousiast aan de slag met het ontwerpen, bedenken en maken van je content. Of verloor je je in allerlei 'systemen' die nodig geacht worden.

Maar het belangrijkste BEGINT met of jouw idee wel aanslaat. Je wilt immers online verdienen (zonder dat je er steeds bij hoeft te zijn). De enige manier om daar ECHT achter te komen, zonder dat je tevergeefse uren stopt in het maken van je training of systemen, is door het DAADWERKELIJK te gaan verkopen.

De snelste manier of je op die goudmijn zit voor je online training, is het maken van je 'BESTE PROMOTIEVIDEO' voor op je verkooppagina.

Waarom? Omdat:

 • een promotie-VIDEO beter bekeken wordt dan louter promotietekst.
 • het aantal mensen dat doorklikt na het kijken van zo'n promovideo minimaal 50% hoger ligt dan zonder video.
 • de reacties op zo'n promotievideo je sneller inzichten over je training geven.
 • je met echte bestellingen de echte animo ontdekt, in plaats van langdurig 'papieren marktonderzoek'.
 • je conversie maximaal is met video, hoger wordt het niet.

Schrijf je nu in voor de 5-daagse online workshop en ontdek in 15 minuten per dag

of en hoe de kassa van jouw online training rinkelt:

DUS: Maak nu je beste promotievideo!

Start: woensdag 1 februari 2023

WAT levert deze workshop
je precies op?

Je gaat jouw promotie video maken. Aan de hand van tips en kleine oefeningen (uitdagingen) ontdek je WAT je het beste kan zeggen, maar ook HOE.

Zodat je die video meteen kan inzetten. Laat de verkopen maar komen.

Wat krijg je in

deze 5-daagse workshop?

Elke dag ontvang je een mail en een korte video (van 5-10 min.) inclusief kleine oefeningen (challenges). Je kan thuis met je smartphone opnemen en deelt idealiter je resultaat in de (besloten) oefen Facebookgroep voor feedback van andere deelnemers. Mijn belangrijkste algemene feedback op de inzendingen volgt in de afsluitende Zoomsessie.

Het oefenen kost je gemiddeld 15 minuten per dag.

Wanneer start en eindigt de workshop?

Woensdag 1 februari 2023 starten we. Dinsdag 7 februari ontvang je de laatste oefening en op donderdag 9 februari 10.00 uur is er een gezamenlijke slot Zoom-sessie. Kort daarna stopt ook de FB-groep.

Doe actief mee en je zult, net als veel eerdere deelnemers, ervaren wat er beter kan aan je promotievideo.

Voor wie is deze online workshop WEL bedoeld?

Voor wie is deze online workshop NIET bedoeld?

Wat je ook bent:

 • interieurinrichtster
 • opruimcoach
 • onderwijzer
 • sportinstructeur
 • therapeut
 • imago-advies
 • make-up artist
 • belegginsgsexpert
 • consultant
 • makelaar
 • naaister
 • etc.

  het maakt niet uit. Zodra jouw kennis er toe doet en je met een online training wilt verdienen: dan is deze workshop voor jou. Superleuk je online te ontmoeten!
 • als je op zoek bent naar een "get superrich in one week" garantie
 • als je achterover leunend uitgedaagd wil worden, dan gaat de workshop je niks opleveren: schrijf dan niet in.
 • Ook als je vooral wil leren monteren in 5 dagen, of een volledige Facebook, Linkedin of andere volledige campagne instructie verwacht: dat ga je niet krijgen.
 • Als je je bestaande promomateriaal enkel en alleen wil gebruiken om reclame in deze groep te maken, dan zal ik je helaas uit de Facebookgroep halen.

De focus ligt op oefenen en verbeteren van de inhoud van je promotie verhaal en hoe je dat op video overbrengt. Deelnemers kunnen op elkaar reageren (mijn feedback volgt in de aflsluitende Zoomsessie). Zodat je met je beste versie snel ontdekt of er ook echt gekocht wordt. Als dat je insteek is, ben je welkom.

Nienke, Linda, Jitske: allemaal kennis-experts die je voorgingen in het maken van een promotievideo die hen echt klanten oplevert.

Wat als voor jou geldt:

 • ik heb mijn online training al klaar. Geen punt! Je kan ALTIJD met een promotievideo ontdekken wat 't beste verkoopt. Of een nieuwe, aangepaste versie maken.
 • ik ben te introvert voor een promotie video. Even heel eerlijk? Dat is echt onzin. De meest introverte personen maken vaak enorme indruk (check de TedX talks). Je oefent in een VEILIGE en besloten (Facebook) omgeving met positieve energie, daar ben ik superalert op.
 • ik heb al een promotie video. Heb je die getest? Of doet die video zijn werk niet goed? Soms kunnen kleine tweeks een groot verschil maken. Je bent welkom om dat uit te zoeken in deze Challenge.
 • ik weet niks van video's maken. Dat hoeft ook niet. Zolang je weet hoe je met je smartphone het videoknopje weet te vinden, kun je meedoen.
 • ik geef mijn trainingen live of via een offline workshop. Helemaal prima, niet iedereen wil een online training die vooraf opgenomen is (voordeel is wel dat je er niet altijd bij hoeft te zijn dan). Maar een promo-video kun je natuurlijk ook inzetten om deelnemers naar je live-training te krijgen of workshop. Ook dan heb je deelnemers nodig.
 • ik wil enkel een kleine training maken. Ook een kleine training die je regelmatig wil herhalen zonder er altijd bij te hoeven zijn, is een goed idee. Je kunt dan zeker hier meedoen, de uitgangspunten blijven hetzelfde: verkoop 'm eerst. Het maken daarna zal natuurlijk minder tijd kosten dan bij een uitgebreidere training.
 • ik vind het maar raar, eerst verkopen en dan pas maken. Natuurlijk snap ik dat, het voelt ook een beetje vreemd. Ik heb, toen ik startte, ook eerst 'gemaakt en dan pas verkocht'. Totdat het een paar keer niet lukte, alle moeite en inspanning voor niks. Frustratie! Andersom werktte wel, ook voor mijn eigen gemoedsrust.

Je investering?

van €47 voor €9,95 (excl.btw) 

Collega's verklaren me voor gek als ik vertel wat ik lever en dat ik daar zo weinig voor vraag. 'Ze zeggen: zo'n promotie video levert klanten op voor jouw deelnemers Ted, die ze anders niet zouden hebben, dan zou een €147 of minstens €47 wel het minimale moeten zijn dat je zou moeten vragen!'

Dat moment komt wel, zeg ik dan. Alleen dit keer niet. Je betaalt tot 30 januari géén €47, maar €9,95 (excl. btw), Schrijf je dus meteen in om nog snel te profiteren van dit aanbod.

De training start op 1 februari 2023. Je krijgt die dag om 9.30 uur een mail met de eerste video die je kan bekijken op het moment dat het jou uitkomt (alle video's zijn tot 12 februari te bekijken). Daarvoor hoef je niets voor te bereiden.

Tijdens de 5-daagse krijg je een EXTRA live Masterclass van gastspreker Anneloes van Zuiderveen over 'Klanten krijgen is niet moeilijk'.

In deze Masterclass legt Anneloes uit hoe klanten krijgen mogelijk is zonder jezelf te verliezen op sociale media of in funnels.

Ze is Marketingfluisteraar en Auteur van het boek 'Je hebt geen zichtbaarheidsprobleem!'. Ze woont sinds de succesvolle verkoop van haar laatste bedrijf op Lanzarote.

De Masterclass vindt live plaats op 6 februari 19.00 uur en past naadloos in deze 5 dagen waar je met je beste promotievideo aan de slag gaat.

Op 9 februari 10.00 uur is de slot sessie van deze 5-daagse in een live sessie door mij.

Beide live sessies wil je niet missen!

NA je bestelling

 • je ontvangt na je bestelling per mail uiteraard een bevestiging van je bestelling per mail. De bijbehorende inloggegevens zijn enkel om je bestelling terug te kunnen kijken, niet om in te loggen in de training. Immers, we starten op 1 februari.
 • je wordt uiterlijk die dag, 1 februari, per mail uitgenodigd om lid te worden van de besloten Facebookgroep
  "Maak je beste Promotie-video". Deze groep is tijdelijk en verdwijnt na afloop
  .
 • reserveer alvast wat tijd in je agenda voor de 5-daagse, gemiddeld 15 tot 20 minuten per dag voor te oefenen als je het maximale eruit wilt halen. Je krijgt dagelijks een video te zien (gedurende 5 opeenvolgende dagen, m.u.v het weekend) die je tijdens deze 5-daagse steeds op je eigen moment kan bekijken.
 • schrijf ook de gezamenlijke Zoomsessie op donderdag 9 februari alvast in je agenda (10.00-11.15 uur). daarin geef ik mijn feedback op de belangrijkste verbeterpunten van de inzendingen tijdens de 5-daagse.
 • heb je vragen, dan kun je altijd mailen naar ted@easyvideomarketing.nl

Veel gestelde vragen

Ik heb geen Facebook, wat nu?
Je kan de training helaas niet volgen zonder Facebook. Mail me in dat geval om te kijken hoe ik je wel kan helpen met je promotievideo.

Hoeveel promotie varianten mag ik maken?

Onbeperkt. Soms kun je al met kleine wijzigingen je video een stuk krachtiger maken, bijvoorbeeld op basis van de feedback van andere ondernemers. Of je maakt bijvoorbeeld van een deel van je video meerdere varianten om te testen waar andere deelnemers het best op aanhaken.

Wat als ik mijn workshop wil promoten?
Ook dan helpt deze 5-daagse je om met je promotievideo te ontdekken of je jouw workshop vol krijgt. In dat opzicht zit er niet veel verschil met een promotievideo voor je online training.

Waarom ligt de focus op video?
Om meerdere redenen. Het video maakproces leert je sneller tot de kern te komen dan schrijven, bovendien schrijf je daarna makkelijker in spreektaal voor je pagina. Daarnaast levert toevoeging van een video hogere inschrijvingen op. Overigens kijken we ook naar het de "header" van je verkooppagina.

Hoeveel tijd kost deze online workshop me? Je kan er zoveel of weinig tijd in stoppen als je wilt. De meeste deelnemers spenderen gemiddeld zo'n 15-20 minuten per dag aan de uitvoering van de opdrachten (challenges). Dan haal je er al heel veel uit.

Pfff...
moet ik dan ook zo'n (strand)video als hierboven maken?

Nee joh, dat hoeft helemaal niet! Ik vind dat gewoon leuk, om video's soms zo te maken, maar het is geen vereiste (het mag natuurlijk wel als jij leuke ideeën hebt). Lijkt monteren je leuk, dan reik ik je wel enkele opties aan in de training waar dat eenvoudig mee kan.

Waarmee kan ik 't makkelijkst filmen?Je smartphone is prima om te filmen. Dat maakt het zelfs nog makkelijker omdat je dan meteen je video kan delen in de Facebookgroep. 

Kan ik ook een ander keer deelnemen?
Op dit moment is er niets gepland voor een ander moment. Mail me als je wilt dat ik je informeer over een eventueel volgende keer zodra bekend.

Geef jij meteen feedback Ted?
Ik geef feedback in de live eind Zoomsessie (9 febr. 10.00 uur), op basis van alle inzendingen tot nu toe. Tijdens de 5-daagse is het vooral de bedoeling dat je reacties krijgt van andere deelnemers waarvan je leert. En reacties geeft.

Op dit product zijn de Algemene Voorwaarden van Easyvideomarketing van toepassing.