Vandaag nog een spetterende eerste indruk op video maken zonder "camera-bibbers"?

één video

je hoeft 'm maar 1x te maken, de video blijft daarna voor je werken.

voor kennis-experts

die het "go-to-adres" willen worden

naar steeds nieuwe klanten

gemakkelijker klanten aantrekken zonder er zelf achteraan te jagen

Deze ondernemers gingen je voor

"Superheldere opbouw en demonstratie van Ted. Waren maar meer online trainingen zo"

John Robberts

Hardloopcoach

"Begin echt plezier in het opnemen te krijgen. Kan dit inderdaad zo op mijn site zetten!”

Caroline Hertog

Budgetcoach

"“Wat leerzaam en superleuk om te doen dit. Dit smaakt naar meer video's om mijn klanten te bereiken.

Ria Verweij

Spiritueel healer

Verbaas jezelf hoe je als kennis-entrepeneur een krachtige voorstelvideo op je website plaatst die verbinding maakt: authentiek, overtuigend en prikkelend. Ook als je nu al ongemak of spanning voelt voor je camera.

Volg de 5 stappen en je kan 'm vandaag nog plaatsen.

Ik weet genoeg: laat mij maar meteen beginnen!

Wat als deze boycottertjes je dwars zitten?

Wie wil niet een spetterende eerste indruk achterlaten op zijn of haar website met een video? Dat kan je immers voortdurend klanten opleveren. Maar natuurlijk snap ik ook wel dat zo'n video gaan maken en publiceren ongemakkelijk en kwetsbaar kan aanvoelen. Meestal heeft dat te maken met stemmetjes in je hoofd. Van die vervelende boycottertjes, echt ettertjes die de boel willen dwarsbomen: (het goede nieuws komt zo).

01

Ik plak niet goed op camera.

Wat plakt er niet? Wedden van wel?

02

Ik zeg zo vaak "uh"...

Uh.....dan zeg ik: duh! Want je brein focust zo op die uh's, omdat je ervoor kiest. Dus hoor je niks anders meer. Trouwens...je uh-tjes minderen is niet zo moeilijk.

03

Ik krijg niks terug van die camera

Da's vooral wennen als jij normaal veel 1 op 1 met mensen werkt of met een groep werkt. Daar voel je de interactie. Hier niet. Maar je kunt die wel als het ware oproepen.

04

Ik ben hier te introvert voor.

Sorry, maar dit is echt onzin. Kijk naar TedX talks op internet. De meest introverte personen maken vaak keiveel indruk op honderden mensen. Hier kun je lekker thuis veilig oefenen, zonder te streng te zijn voor jezelf.

05

Ik word nerveus van die camera.

Dat is helemaal niet raar. Het voelt kwetsbaar. Maar weet je: je bent zelf de regisseur en pas als je voelt: he, nu gaattie lekker en okee, dan publiceer je je video. Dat kan sneller gaan dan je nu denkt.

Het goede nieuws?

Als ondernemers zijn we vaak erg krititsch op onszelf op video. We willen dat iedere kijker een "vriendje" wordt. Maar niet iedere kijker hoeft je vriendje te worden. Waar het om gaat is dat er meer dan genoeg kijkers zijn die wel een klik met je ervaren. DAT zijn jouw mensen, jouw publiek. Laat de rest maar glije, beter nu dan later als je tijd en energie kost.

Betekent dit dat elke voorstelvideo dan okee is? Nou, dat ook weer niet. Die van mij, 10 jaar geleden, was niet echt okee. Inhoudelijk niet en ook qua presentatie niet. Gelukkig is dat 180 graden gekanteld. En heb ik inmiddels honderden ondernemer geholpen met hun kennismaking- en andere video's.

Wat je nodig hebt is een spetterende "First Impression Video". Spetterend betekent niet dat je popie-jopie moet doen of fancy special effects moet toepassen. Of op je kop moet gaan staan. Zeker niet! Het betekent dat je, met hulp en tips van mij, het beste uit jezelf haalt voor die belangrijkste video van je bedrijf. Zodat die klanten aantrekt.

Waarom een 13 in dozijn script niet werkt
(en wat wel omdat niemand dit zo doet)

Een spetterende "First Impression Video" ontstaat NIET door je een invulscript aan te reiken voor je voorstelvideo en dat op te dreunen. Die vind je genoeg. Maar "One Size Does NOT Fitt All" is mijn overtuiging. Want we zijn niet allemaal hetzelfde.  Het succes van jouw voorstelvideo is verbonden aan jouw uniciteit, aan je eigen story, aan jouw eigen dienst of "ikje". Klanten aantrekken op video kan alleen als jij lekker jezelf bent.

Hoe werkt 't wel?

Door open te staan voor iemand die je aan het handje neemt, stap voor stap. Ik TOON het in beeld. Dat is precies waarvoor ik je hier uitnodig. Op een speelse en resultaatgerichte manier aan de slag met je voorstelvideo, je beste First Impression Video. Dat gaat veel verder dan een stukje papier aanreiken. Sterker nog: op het eind kijk ik persoonlijk even over je schouder met je mee naar je resultaat. Voor de laatste puntjes op de i.

Wie ben ik?

Mijn naam is Ted Daamen, oprichter/eigenaar van Easyvideomarketing. In de afgelopen tien jaar heb ik honderden ondernemers geholpen met video's die ze online willen inzetten: website video's, social media video's, online trainingsvideo's, presentatieskills, scripts etc..Telkens dat duwtje in de rug waardoor het professioneler, geloofwaardiger, leuker en aantrekkelijker overkomt. Intussen heb ik meer dan 2000 (marketing)video's geproduceerd. En gemerkt dat iedere ondernemer kan stralen op video. 

Daarom nodig ik je uit mee te doen met de "First Impression Video" training. Een online training met persoonlijke hulp op het eind.

Met een spIetterende First Impression Video op je website zorg je ervoor dat je ongemerkt klanten aantrekt. Mits je op een paar essentiële dingen let en niet in de veel voorkomende valkuilen trapt. Het is, net als in een recept: spelen met belangrijke ingrediënten.

Voor deze First Impression Video training hoef je geen dure camera te hebben of hele "sjieke shots" te maken of uren te monteren. Aan de hand van video's laat ik het je ervaren, zien en voelen. Niet door je een stukje papier aan te reiken met: "succes verder!" Maar met leuke eenvoudige oefeningen en supertips zodat jouw First Impression Video klanten maakt van je website bezoekers.

Je kan het in een halve dag of dag af hebben. Wat je wil. Maar bepaal zelf je tempo en tijdinvestering. Je kan onbeperkt op elk moment de video's keer op keer terugkijken. Op het eind help ik je persoonlijk met feedback op je video!

Iedere kennisondernemer kan deze training makkelijk volgen. Van pilates-juf tot therapeut tot interieurdesigner tot communicatietrainer tot financieel adviseur tot fysiotherapeut etc. etc. Het maakt niet uit. Zonder dat je voorkennis of -videovaardigheid nodig hebt. 

Dit is wat jouw First Impression Video doet

Meer ideaal klanten

Een spettende First Impression Video betekent dat je websitebezoek beter converteert naar klanten die een klik met je hebben. Met een video filtert zich dat sneller uit, blijft over: de klant voor wie je graag wilt werken.

Grotere zichtbaarheid

YouTube is van Google en is de 2e grootste zoekmachine. Dat wil zeggen dat je je vindbaarheid enorm vergroot wordt met video: tot wel 53 keer hoger (Forrester Research).

Meer aandacht

79% van potentiële klanten geeft de voorkeur een video te bekijken om iets te weten te komen over een dienst of product, boven louter tekst.

Video is het communicatiemiddel dat het hoogste scoort (respons, interesse, aankopen)

in vergelijking met bijvoorbeeld louter tekst.

Dit is wat je krijgt

WAT vertel ik in mijn
First Impression Video?

Veel ondernemers kunnen uren en dagen over hun vak praten. Hoe tof ook, voor een eerste-indruk-video ligt hier een grote valkuil. Hoe beter je weet wat je wilt vertellen en wat niet, hoe strakker je boodschap overkomt en onthouden wordt. Dat is de eerste focus.

HOE vertel ik dat in mijn
First Impression Video?

Non-verbale communicatie: die onbewuste, ongemerkte, kleine subtiele bewegingen, houding of andere eigenschappen die het verschil maken tussen een gemiddelde en "krachtige" video. Dit ondersteunt enorm de invloed van je boodschap.

REVIEW op je
First Impression Video.

Je hebt je video bijna klaar maar wilt graag, voordat je 'm definitief maakt en publiceert, mijn feedback. Of je wilt halverwege al een "test-video" tonen. Ik wil niet dat je vasthangt onderweg of nog onzeker voelt. Je krijgt daarom mijn review op 1 video. Ik beloof je dat er minimaal enkele tips bij zijn die gelijk een paar kersen op de taart zetten. 

Aan de hand van kleine leuke oefeningen (ik noem het "mini-Challenges") ga je zelfstandig aan de slag. Je groeit snel en zienderogen spelenderwijs. Je video opnemen doe je gewoon met je smartphone (of andere camera). Gewoon thuis of op je werkplek of een andere geschikte plek.

Wil je een uitgeschreven voorbeeld gebaseerd op het "9-ingrediënten" recept? Zodat je op nieuwe ideeën of invalshoeken komt? Mogelijke bezwaren op voorhand pareert, de "kunst van het weglaten" durft toe te passen? Speel met de ingrediënten zodat het meer en meer jouw unieke verhaal wordt. 

Wil je de beste opnameshots mixen op je smartphone tot je allerbeste video? Top! Je krijgt een eenvoudige uitleg hoe je met een videobewerk-app op je smartphone (zowel iPhone als Android) losse opgenomen stukjes netjes aan elkaar plakt. Zodat je je takes per stukje opneemt en je beste takes tot één spetterend verhaal samenvoegt (t.w.v €97). 

Voor de investering hoef je het niet te laten

Stel je voor dat jouw First Impression Video af is en binnen een week of paar weken een klant oplevert die je anders niet gehad zou hebben. Wat is de gemiddelde financiële waarde van zo'n klant voor je? Is dat misschien €197, €347 of €797 of €1947 of ....? Dat weet jij het beste. Dat is heel snel ruim voldoende om je investering er gelijk uit te halen.

Want.....voor éénmalig €97 (excl. btw)

krijg jij lifetime toegang tot deze "First Impression Video" training. Inclusief mijn persoonlijke feedback op je video (t.w.v. €197), inclusief de bonussen (t.w.v €194).  Als je video dan eenmaal op je website staat, krijg je leads en klanten uit je websitebezoekers, dus zonder verdere kosten.

LET OP! Normaal is deze training onderdeel van een groter traject. Tijdelijk bied ik dit hier nu als apart onderdeel aan. Als je later meedoet, kan het zijn dat deze training weer onderdeel uitmaakt van dit duurdere traject (minimaal €747 excl. btw). 

Dit gebeurt er NA je bestelling

Na je bestelling ontvang je een uiteraard een bevestiging van je bestelling per mail. In een aparte mail ontvang je je inloggegevens om bij de training te komen (inclusief toegang tot de bonussen). Je ziet daar vanzelf hoe je jouw "First Impression Video" tot een succes maakt. Daarin staat ook wat je moet doen om op het eind mijn persoonlijke feedback te krijgen op jouw video . Heb je vragen, dan kun je altijd mailen naar ted@easyvideomarketing.nl