Easyvideomarketing: laat je bedrijf groeien met online video.

Video. Waar begin je? Of hoe ga je verder?  Of dat nu geldt voor de “look&feel” van je video’s. Of voor je camerapresentatie. Of het krijgen van creatieve inspiratie. Of om zekerder van je zaak te zijn: doe ik het wel goed? Waar moet ik op letten? Is mijn camera wel okee? Wat als ik cameravrees heb? Mijn tekst vergeet? Hoe begin ik met een videoles programma te ontwerpen?”

Je wil niet dat afbreuk word gedaan aan je zorgvuldig opgebouwde onderneming door slechte video’s. Wees gerust, een “Hollywood” of “Commercial Style” is leuk voor op t.v. of in de bioscoop. Maar dat hoef je niet na te jagen. Maar aandacht aan je video’s is aandacht voor je klanten. Zodat ze reageren. Zich abonneren op je eBook, inschrijven voor je workshop, je video lesprogramma kopen enz. enz. Video die past in een doordacht plan. Opgezet omdat je strategisch denkt en niet in termen van “dan heb ik in ieder geval ook een video”.

Maar wat zeggen klanten over mij die dit proces doorlopen hebben?