Maak jij geen video's omdat je je ongemakkelijk voelt voor je camera?

Doe mee met de 5 daagse CAMERA-PRESENTATIE CHALLENGE voor ondernemers.

Ontdek aan de hand van quick-wins hoe je je camera-vrees verandert in presentatie-power!

Word zichtbaar met video's.

Wat als voor je eigen camera staan voor jou best een "ding" is? Dat wil zeggen: jezelf terug zien, je stem, telkens "uh" zeggen, hoe je doet...pfff. Die camera die niks terugzegt. Waardoor je denkt: laat maar, ik plak toch niet op video.

Je hikt er maar tegenaan en uiteindelijk laat je het erbij. Want presenteren voor je eigen camera roept eerder vervelende kriebels en zenuwen bij je op dan wat anders. Niet leuk.

Wat als je onverwacht wel verdomd goed op video "plakt"?

Sterker nog: stel je eens voor dat het je zelfs reuze meevalt. Het steeds meer fun wordt. Je zou echt niet de eerste zijn die dit overkomt. Dan voel je je trots dat je je cameravrees aangepakt hebt: basta!

En heel eerlijk? Jouw cameravrees heeft niks met die camera te maken.
Misschien leg je de lat voor jezelf als ondernemer namelijk een tikkie onnodig te hoog...

Ik voelde me allesbehalve op mijn gemak de eerste keer VOOR de camera. Altijd achter de camera was veiliger.

Inmiddels vind ik het zelf vóór de camera net zo leuk als erachter. Het kan allemaal makkelijker dan je misschien nu voor mogelijk houdt. En sneller.

Ted Daamen/Easyvideomarketing

Voor wie en wanneer is deze Challenge?

Of je nu interieurinrichtster bent of onderwijst of coacht. Of je nu yogalerares bent of sportinstructeur of therapeut. leiderschaptrainingen geeft of mensen helpt met hun carriëre. Imaga-advies expert bent. Timmerman of kapper, beleggingsexpert of jurist, makelaar of naaister, make-up artist, consultant, het maakt niet uit.

Jij bent expert, je hebt jarenlange ervaring in jouw vak en wil anderen ook online helpen. Dat doe je misschien al via blogs of artikels of je website. Maar nog niet met video omdat je zo aanhikt tegen het voor de camera staan. Ik snap dat wel, ik heb in datzelfde bootje gezeten. Ik stond eerst alleen maar achter de camera als videoman. Maar echt: zodra je een beetje durft, gaat er een wereld voor je open. Doe je mee?

De eerstvolgende mogelijkheid tot deelname is van 22 september tot 29 september 2021.

 IK DOE MEE! (nu: 9,95 euro)

De kracht van video

HOGERE INTERESSE

Het gebruik van video's in je marketing verhoogt het interessepercentage in jouw expertise tot 69%.

DOORKLIK PERCENTAGE

Wanneer je een video in je email opneemt, klikt tot 200-300% meer van de ontvangers verder dan zonder video.

YOUTUBE

Na Google is YouTube de 2e grootste zoekmachine. Ofwel: met video's wordt je beter gevonden.

Video heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld tekst:

  • meer potentiele klanten klikken door wanneer je een video inzet. Dat leidt tot meer leads.
  • een hogere interesse in je dienst of product. Dat leidt tot meer omzet dus.
  • je verhoogt je vindbaarheid in Google. Dat leidt tot een groter online bereik.

Zomaar drie van de vele voordelen van video.

Uitstel is afstel of...?

Vrijwel alle ondernemers erkennen de grote voordelen van video. Jij ook vermoed ik, anders was je niet tot hier gekomen. Maar ja, het punt is dat het er toch niet echt van komt he? Want tja, die bad hairday nie-waar? Of toch al die Stories op Insta nog effe scrollen? Of dat ene andere dingetje dat telkens net even belangrijker lijkt dan je camera aan zetten...alweer. Of deze: wat zullen "ze" wel niet van me vinden?

Alleen...je kan blijven uitstellen tot je een ons weegt.

Wat als ik je nu dat ene duwtje in je rug geef? Waar ik je aanmoedig op je sterke presentatiepunten on camera? Waarmee je je coolste video's op social media plaatst? Gezien wordt. Leuke reacties en aanvragen krijgt. Je eindelijk ook die online videotraining kan maken die je wilt onbeperkt kan verkopen. Omzet krijgt die je anders gemist had.

Ik bied je NU de kans voor eens en altijd af te rekenen met je cameravrees. Niet morgen maar nu. Want ik stel niet uit. Het feestje begint 23 juni. Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen. Maar ik ben dan ook een beetje jouw stok achter de deur. Althans, als je nu inschrijft.

Dit is wat je spelenderwijs en direct onder de knie krijgt:

  • superrelaxed voor de camera staan, voor jou en je kijkers wel zo prettig
  • zelfvertrouwen uitstralen, zodat je het "go-to" adresje voor je kijker wordt
  • dynamiek in je video, zodat je je kijkers blijft boeien
  • weet je waar de magic presentatieknoppen zitten: de do's en don'ts
  • plezier ervaren voor je eigen camera, zodat je doorgaat en zichtbaar blijft

Hoe ziet de Challenge er uit?
(eerstvolgende start: 22 september 2021)

woensdag 22 september
Eenvoudige oefening voor iedereen

donderdag 23 september
Aandacht claimen

vrijdag 24 september
Uh zeggen, tekst onthouden


WEEKEND
(vrij)

maandag 27 september
Je stem en handen

dinsdag 28 september
Het einde

Vanaf 22 september krijg je gedurende 5 opeenvolgende werkdagen een mail. Inclusief een mini-challenge voor die dag. En Quick-Win tips. Het neemt weinig van je tijd in beslag, je wordt via kleine "chunks" in korte tijd je eigen presentator. Haast ongemerkt.

In het weekend heb je gelegenheid extra te oefenen of een item in te halen als je een dagje hebt overgeslagen. Na de Challenge draai je hand niet meer om wanneer je je camera aanzet voor het opnemen van een eigen video.

Behalve de mails gedurende die 5 dagen krijg je een uitnodiging voor tijdelijk lidmaatschap van de privé Facebookgroep "Camerapresentatie Challenge" (mits we Facebookvrienden zijn). Enkel hier kun je feedback vragen op jouw oefenvideo's en feedback geven. Zo haal je het maximale uit de Challenge.

De Camerapresentatie Challenge start op 22 september en eindigt 29 september. Je kunt tot max. 8 oktober gebruik maken van de besloten Facebookgroep "Camerapresentatie Challenge" (let op: lidmaatschap alleen mogelijk als we FB vrienden zijn). Daarna verdwijnt deze oefengroep. De reden daarvoor is simpel: nu doorpakken betekent ook nu meedoen.

Samen aan de slag in een besloten Facebook groep

Ted heeft me geleerd mijn verhaal voor video zo te vertalen dat ‘t makkelijker presenteert. Samen met de presentatietips heb ik echt flinke stappen vooruit gezet. Ik ben echt mezelf en voel me veel trefzekerder nu. Dat ervaren mijn kijkers ook.

Irene van den Oever
(IrenevandenOever)

Ted snapt online marketing en is iemand die met plezier professionele video’s maakt. Met hem video’s maken is een feestje. Die video’s hebben mijn zichtbaarheid een enorme boost gegeven. Ik ervaar ze als een voorzet want ik hoef alleen nog maar in te koppen zodat ik meer klanten krijg.

Yvonne Lemmens
(HartelijkGefaciliteerd)

Ik heb geleerd veel beter mijn verhaal op video te vertellen. Pragmatische ingestoken, met humor en ongedwongen.

Matthijs Bobeldijk 
(NewBusinessLab)

EARLY BIRD VOORDEEL T/M 19 SEPTEMBER

Meedoen met deze Challenge kan nu voor een laag bedrag: een éénmalig bedrag van 9,95 euro excl. btw. Dat maakt het voor iedere ondernemer aantrekkelijk in te stappen.

Let op: na 19 september wordt het deelnamebedrag verhoogd naar 47,00 euro p.p. en vervalt het DUO-VOORDEEL .
Inschrijven na 22 september is sowieso niet meer mogelijk.

T/M 19 september:
DUO-VOORDEEL

Wanneer je nu inschrijft krijg je de mogelijkheid een 2e persoon gratis te laten meedoen op jouw inschrijving. Vind je het leuk om met een buddy mee te doen, geef haar/zijn naam door (doorgeven uiterlijk 19 september via: ted@easyvideomarketing.nl). Zo kun je ook elkaar scherp houden tijdens de Challenge.

EXTRA BONUS
BIJ DUO-INSCHRIJVING

Je krijgt bij DUO deelname zelf (als beloning) na afloop van de Challenge nog een extraatje, namelijk: twee gratis templates: eentje voor je kennismakingsvideo op je homepage. En een template voor je salesvideo's. Deze templates helpen je om de inhoud van je verhaal krachtig op te bouwen. Samen met de Challenge heb je daarmee zowel het "wat" (content) als het "hoe" (presenteren) onder de knie. Enkel t/m 19 september.

Ellen Pereira over haar camera presentatie ervaring

Wat gebeurt er na je bestelling?
Na je bestelling krijg je direct een bevestiging van je deelname. Als we nog geen Facebookvrienden zijn, nodig me dan uit als Facebookvriend (ik zal je hieraan herinneren). Dan kan ik je vervolgens uitnodigen lid te worden van de besloten Facebook oefengroep. Daarna ontvang je op 22 september de eerste mail van de Challenge.

Easyvideomarketing hielp eerder top-ondernemers:

Aartjan van Erkel / Schrijven voor internet

"Bedankt Ted, je hebt een topklus geleverd. Je bent een relaxte gast en ik heb de camera niet eens opgemerkt. Je snapt precies wat ik wil en legt me hier en daar gelukkig ook nog uit wat ik zou moeten willen!".

Anne Raaymakers / Fanfactor

"Ted heeft me van mijn cameravrees afgeholpen. Ik zou nu niet meer zonder video kunnen voor mijn business".

Aaltje Vincent / Succesvol solliciteren

"Een grote opdrachtgever wilde graag video's met een online presentatie van mij. Ted denkt mee, is goed voorbereid en het eindresultaat is boven verwachting mooi geworden".