Doe mee met de 5 daagse
CAMERA-PRESENTATIE CHALLENGE
voor introverte ondernemers
.

Ontdek aan de hand van quick-wins hoe je
camera-vrees verandert in
PRESENTATIE-POWER en
maak meteen een succesvolle MUST-HAVE video voor je bedrijf! ⚡️

 IK DOE MEE! (nu: 9,95 euro = 12,04 incl. btw)

exclusief btw

Verhoog je omzet en verlaag je kosten per lead door video's waarmee je contact maakt met je kijker.

HOGERE INTERESSE

Het gebruik van video's in je marketing verhoogt het interessepercentage in jouw expertise tot 69%.

DOORKLIK PERCENTAGE

Wanneer je een video in je email opneemt, klikt tot 200-300% meer van de ontvangers verder dan zonder video.

YOUTUBE

Na Google is YouTube de 2e grootste zoekmachine. Ofwel: met video's wordt je beter gevonden.

Dit is wat je in de Challenge Camerapresentatie
spelenderwijs onder de knie krijgt:

 • superrelaxed voor de camera staan met een powerpresentatie, ook als introverte ondernemer.
 • voor eens en altijd afrekenen met teveel "uh" zeggen voor de camera
 • zelfvertrouwen uitstralen, zodat je het "go-to" adresje voor je kijker wordt.
 • weet je waar de magic presentatieknoppen zitten voor pre-recorded video's: de do's en don'ts
 • plezier ervaren voor je eigen camera, zodat je doorgaat en niet hap-snap maar wat doet
 • oefenen aan de hand van de "must-have" video voor je website
 • dynamiek in je "must-have" video, zodat je je kijkers boeit
 • meteen een bruikbare video voor je website die klanten aantrekt

exclusief btw

Wat als voor je eigen camera staan voor jou best een "ding" is? Dat wil zeggen: jezelf terug zien, je stem, telkens "uh" zeggen, hoe je doet...pfff. Die camera die niks terugzegt. Waardoor je denkt: laat maar, ik plak toch niet op video. Helemaal als je vind dat je introvert bent en dit alleen voor extraverte ondernemers is weggelegd.

Je hikt er maar tegenaan en uiteindelijk laat je het erbij. Want presenteren voor je eigen camera roept vervelende kriebels en zenuwen bij je op.

Stel je eens voor dat het reuze meevalt. Dat voor je eigen camera staan steeds meer fun wordt. Je zou echt niet de eerste introverte ondernemer zijn die dit overkomt (kijk maar naar mij). Dan voel je je trots. En kunnen je video's doen wat ze moeten doen: minder kosten per lead en meer of sneller omzet genereren.

En heel eerlijk? Jouw cameravrees heeft niks met die camera te maken.
Misschien leg je de lat voor jezelf als ondernemer namelijk een tikkie onnodig te hoog...

Ik voelde me allesbehalve op mijn gemak de eerste keer VOOR de camera. Altijd achter de camera was veiliger. Voor de camera, dacht ik, is alleen voor extraverte mensen met een vlotte babbel. Dacht ik. Zo'n belemmerende gedachte kan je aardig "gijzelen".

Want inmiddels vind ik het zelf vóór de camera net zo leuk als erachter. Het kan allemaal makkelijker dan je misschien nu voor mogelijk houdt. Ineens heb je video's waarmee je sneller klanten trekt. Of heb je ineens die online videotraining die je al heel lang wilde om onbeperkt te kunnen verkopen. T'is aan jou...

Ted Daamen/Easyvideomarketing

Voor wie en wanneer is deze Challenge?

Of je nu interieurinrichtster bent of onderwijst of coacht. Of je nu yogalerares bent of sportinstructeur of therapeut. leiderschaptrainingen geeft of mensen helpt met hun carriëre. Imaga-advies expert bent. Timmerman of kapper, beleggingsexpert of jurist, makelaar of naaister, make-up artist, consultant, het maakt niet uit. Ook niet als je jezelf ziet als een rustig introverte type die maar beter achter de schermen kan vertoeven.

Jij bent expert, je hebt jarenlange ervaring in jouw vak en wil anderen ook online helpen. Dat doe je misschien al via blogs of artikels of je website. Maar nog niet met video omdat je zo aanhikt tegen het voor de camera staan. Ik snap dat wel, ik heb in datzelfde bootje gezeten. Ik stond eerst alleen maar achter de camera als videoman. Maar echt: zodra je een beetje durft, gaat er een wereld voor je open. Doe je mee?

De eerstvolgende mogelijkheid tot deelname is 24 november 2021.

exclusief btw

Als je meedoet met de Challenge is dat je beginpunt om belangrijke voordelen van video te ervaren:

 • meer potentiele klanten klikken door wanneer je een video inzet. Dat leidt tot meer leads.
 • een hogere interesse in je dienst of product. Dat leidt tot meer omzet dus.
 • je verhoogt je vindbaarheid in Google. Dat leidt tot een groter online bereik.

Of toch maar weer uitstellen...?

De grote voordelen van video worden vaak niet benut omdat die video of video's voor je bedrijf er maar steeds niet van komen. Want tja, die bad hairday nie-waar? Of dat ene andere dingetje dat telkens net even belangrijker lijkt dan je videocamera aan zetten. Of: wat zullen "ze" wel niet van me vinden op video?

Maar ja...je kan blijven uitstellen tot je een ons weegt. Contact met je kijker kan niet zonder video. Laat staan minder kosten per lead of meer of makkelijker omzet genereren. Dan heb je video nodig. En dat hoeft heus niet elke dag met allerlei posts, zoals sommigen je willen doen geloven.

Wat als ik je nu dat ene duwtje in je rug geef? Waar ik je aanmoedig op je sterke presentatiepunten on camera? Waarmee je je coolste video's op social media plaatst? Gezien wordt. Leuke reacties en aanvragen krijgt. Je eindelijk ook die online videotraining kan maken die je wilt onbeperkt kan verkopen. Bijvoorbeeld.

Ik bied je NU de kans voor eens en altijd af te rekenen met je cameravrees en meteen een bruikbare MUST-HAVE video te maken. Niet morgen maar nu. Want uitstel is geen optie meer. Het feestje begint 24 november. Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen. Maar ik ben dan ook een beetje jouw stok achter de deur. Althans, als je je inschrijft.

Ted heeft me geleerd mijn verhaal voor video zo te vertalen dat ‘t makkelijker presenteert. Door mijn video's op YouTube krijg ik telkens opnieuw deelnemers in mijn Sirius Mysterieschool.

Irene van den Oever
(Siriusmysterieschool)

Ted snapt online marketing en is iemand die met plezier professionele video’s maakt. Met hem video’s maken is een feestje. Ik ervaar zijn bijdrage als een voorzet want ik hoef alleen nog maar in te koppen en krijg puur door die video's meer klanten.

Yvonne Lemmens
(HartelijkGefaciliteerd)

Ik heb geleerd veel beter mijn verhaal op video te vertellen. Pragmatische ingestoken, met humor en ongedwongen.

Matthijs Bobeldijk 
(NewBusinessLab)

exclusief btw

Hoe ziet de Challenge er uit?
(start: 24 november 2021)

woensdag
24 november
Eenvoudige oefening voor iedereen

donderdag
25 november
Aandacht claimen

vrijdag
26 november
Uh zeggen, tekst onthouden


WEEKEND
(vrij)

maandag
28 november
Je stem en handen

dinsdag
29 november
Het einde

Vanaf 24 november krijg je gedurende 5 opeenvolgende werkdagen een mail. Inclusief een mini-challenge voor die dag. En Quick-Win tips. Het neemt weinig van je tijd in beslag, je wordt via kleine "chunks" in korte tijd je eigen presentator. Makkelijk te combineren met je dagelijkse werk.

In het weekend heb je gelegenheid extra te oefenen of een item in te halen als je een dagje hebt overgeslagen. Na de Challenge draai je hand niet meer om wanneer je je camera aanzet voor het opnemen van een eigen video.

Behalve de mails gedurende die 5 dagen krijg je een uitnodiging voor tijdelijk lidmaatschap van de privé Facebookgroep "Camerapresentatie Challenge" (mits we Facebookvrienden zijn). Samen aan de slag in een besloten Facebook groep. Enkel hier kun je feedback vragen op jouw oefenvideo's en ook feedback geven op anderen. Zo haal je het maximale uit de Challenge.

De Camerapresentatie Challenge start op 24 november september en eindigt 5 dagen later september. Je kunt tot max. 28 november gebruik maken van de besloten Facebookgroep "Camerapresentatie Challenge" (let op: lidmaatschap alleen mogelijk als we FB vrienden zijn). Daarna verdwijnt deze oefengroep. De reden daarvoor is simpel: nu doorpakken betekent ook nu meedoen.

EARLY BIRD VOORDEEL T/M 1 NOVEMBER

Meedoen met deze Challenge kan nu voor een laag bedrag: een éénmalig bedrag van 9,95 euro excl. btw. Dat maakt het voor iedere ondernemer aantrekkelijk in te stappen.

Let op: na 1 november wordt het deelnamebedrag verhoogd naar 47,00 euro p.p. en vervalt het DUO-VOORDEEL .
Inschrijven op of na 24 november is sowieso niet meer mogelijk.

T/M 1 NOVEMBER:
DUO-VOORDEEL

Wanneer je nu inschrijft krijg je de mogelijkheid een 2e persoon gratis te laten meedoen op jouw inschrijving. Vind je het leuk om met een buddy mee te doen, geef haar/zijn naam door (doorgeven uiterlijk 21 november via: ted@easyvideomarketing.nl). Zo kun je ook elkaar scherp houden tijdens de Challenge.

Ellen Pereira over haar camera presentatie ervaring

Wat gebeurt er na je bestelling?
Na je bestelling krijg je direct een bevestiging van je deelname. Als we nog geen Facebookvrienden zijn, nodig me dan uit als Facebookvriend (ik zal je hieraan herinneren). Dan kan ik je vervolgens uitnodigen lid te worden van de besloten Facebook oefengroep. Daarna ontvang je op 24 november de eerste mail van de Challenge.

Easyvideomarketing hielp eerder top-ondernemers:

Aartjan van Erkel / Schrijven voor internet

"Bedankt Ted, je hebt een topklus geleverd. Je bent een relaxte gast en ik heb de camera niet eens opgemerkt. Je snapt precies wat ik wil en legt me hier en daar gelukkig ook nog uit wat ik zou moeten willen!".

Anne Raaymakers / Fanfactor

"Ted heeft me van mijn cameravrees afgeholpen. Ik zou nu niet meer zonder video kunnen voor mijn business".

Aaltje Vincent / Succesvol solliciteren

"Een grote opdrachtgever wilde graag video's met een online presentatie van mij. Ted denkt mee, is goed voorbereid en het eindresultaat is boven verwachting mooi geworden".